Overnachten op Ameland

De basis voor een fijne vakantie op Ameland is een goed hotel. Om optimaal te kunnen genieten van jouw vakantie, is een fijne uitvalsbasis essentieel. Wanneer je er een dagje op uit bent geweest, is het fijn om volledig tot rust te kunnen komen in het hotel. Een hotel waar je het échte vakantiegevoel kunt ervaren is wat je zoekt. Maar bij welk hotel is dat het geval?

Divers aanbod hotels 

Ameland is een relatief klein eiland. Ondanks dat het eiland niet groot is, beschikt het wel over een groot aanbod hotels. Dit is natuurlijk niet voor niets. Steeds meer mensen ontdekken de schoonheid van dit eilandje in de Waddenzee. Het toerisme neemt toe waardoor ook het aantal hotels groeit. Het aanbod hotels is niet alleen groot, maar vooral ook heel divers. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxueuze overnachting bij een bijzonder familiehotel genaamd Nobel. Kies je liever voor een grote hotelketen? Dan is Amelander Kaap Fletcher hotels Ameland een goede optie. Is een hotel niet jouw ding en verblijf je liever in een appartement? Ook dat is mogelijk wanneer je kiest voor The Sunset appartementen Ameland. Er zijn genoeg overnachtingsmogelijkheden op Ameland. 

Verblijf in het plaatsje Nes 

Het Waddeneiland Ameland bestaat uit vier dorpen genaamd: Ballum, Hollum, Buren en Nes. Het laatstgenoemde dorp is één van de grootste dorpen. In dit dorpje komen het verleden en het heden samen. Je vindt hier namelijk allerlei culturele bezienswaardigheden. Maar het dorpje is ook voorzien van moderne winkelgelegenheden en uitgaansgelegenheden. Het dorpje is dan ook met recht bruisend te noemen. Wil jij graag het échte Ameland ervaren? Dan is een verblijf in het dorpje Nes een aanrader. Hotel De Jong is een hotel dat pal in het centrum gelegen is. Door deze gunstige ligging zijn alle bezienswaardigheden op een steenworpafstand. Dit hotel is dus een goede uitvalsbasis voor de ondernemende reiziger. 

Wat is er te doen op Ameland? 

Dat het toerisme op Ameland stijgt, is uiteraard niet zomaar. Ameland is als klein eiland in de Waddenzee dé perfecte vakantiebestemming dichtbij huis. Het eiland heeft onwijs veel te bieden voor jong en oud. Ben je een echte natuurliefhebber? Dan kun jij je hart ophalen op dit bijzondere eiland. Het eiland beschikt namelijk over kilometerslange zandstranden en mooie natuurparken. Door de mooie flora en fauna op dit eiland betreft het een perfecte wandel- of fietsbestemming. Ben jij graag op het water te vinden? Ook dan is Ameland een uitkomst. Je kunt hier bijvoorbeeld zeilen, raften, kajakken of diverse boottochten maken. Ameland is dus echt een veelzijdige en bijzondere vakantiebestemming. 

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*