25 januari 2022

Kies voor rust met strandhuisjes Marker Wadden

2 min read

Natuurlijk is een vakantie aan het strand leuk, maar wie echt de rust wil opzoeken tijdens een vakantie, kiest voor strandhuisjes van de Marker Wadden. De strandhuisjes Marker Wadden staan namelijk op een eiland waar niets anders is dan strand, natuur en een horecagelegenheid. Er is dus ook minder toerisme dan op de drukke stranden die met het openbaar vervoer bijvoorbeeld weer heel goed bereikbaar zijn. Er is maar een beperkt aantal strandhuisjes Marker Wadden beschikbaar, dus je moet er op tijd bij zijn.

Een bijzonder eiland

Het is een klein eiland, maar wel een bijzonder eiland. Door een van de strandhuisjes Marker Wadden te boeken, draag je bijvoorbeeld bij aan Natuurmonumenten. Het geld wordt besteed aan onderzoek en behoud van de natuur op het eiland. Je draagt dus tijdens je vakantie je steentje bij aan de natuur. Terwijl je van de natuur kunt genieten. En in die natuur kun je heel mooi wandelen of fietstochten maken, maar daarnaast ook vogels spotten. Genoeg te doen dus om je te vermaken met meer dan strand en zee alleen.

Jouw ideale vakantie

De strandhuisjes Marker Wadden zijn geschikt voor gezinnen of juist kleinere gezelschappen. Je kunt dus gezellig met je vrienden, met je gezin of juist romantisch met je geliefde een van de strandhuisjes Marker Wadden boeken. Hoe dan ook kun je hier echt tot rust komen en onttrekken aan de drukte van de stad of de sleur van de dagelijkse dingen. Want wat is lekkerder dan op vakantie gaan in eigen land, naar het strand. Wakker worden aan de zee en daar ook weer gaan slapen.Via: https://www.strandhuisjes-overzicht.nl/landal-greenparks-marker-wadden/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *