25 januari 2022

Deze plekken mogen niet ontbreken tijdens jouw rondreis door Portugal

1 min read

Portugal is een vakantiebestemming met ontzettend veel mogelijkheden. Veel mensen gaan voor een stedentrip naar Lissabon of Porto. Terwijl voor de zomervakantie de Algarve juist een gewilde plek is. Het is ook mogelijk om een rondreis te maken door Portugal. In dit artikel bespreek ik welke plekken niet mogen ontbreken tijdens jouw rondreis.

Trek rond door de Algarve

De Algarve ligt in het Zuiden van Portugal en staat bekend om de prachtige stranden, leuke steden en mooie kliffen. Bezoek bijvoorbeeld één van de vele mooie stranden van de Algarve, zoals Praia da Marinha of Praia do Amado. Hier is het ook mogelijk om een boottocht te maken langs de kliffen. Daarnaast is het erg leuk om een stedentrip te maken door Faro. Dit is tevens ook de stad waar je landt met het vliegtuig. Vanaf hier is het mogelijk om een camper te huren in Portugal en jouw rondreis kan beginnen.

Bezoek Lissabon

Lissabon is niet voor niets één van de populairste steden voor een stedentrip. De stad heeft onwijs veel te bieden. Van lekker eten tot aan tours door de stad. Er zijn allerlei leuke plekken om te bezoeken. Voor de voetballiefhebbers heb je hier wel twee grote stadions en voor de winkelliefhebbers zijn er allerlei kleine boetiekjes en grote winkelketens. Houd er wel rekening mee dat het er in de zomer erg warm kan zijn. 

Wil je graag een rondreis maken door Portugal? Dan raad ik het aan om zeker een kijkje te nemen op camperseuropa.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *