Vrijwilligerswerk gedaan? Word trainer bij Stichting Muses! (Doen! Doe ik ook!)

Heb jij vrijwilligerswerk in bet buitenland gedaan? Ben jij in Afrika, Azië of Latijns Amerika geweest? (Of ken jij iemand die dat heeft gedaan….) Word dan trainer bij Stichting Muses!

Stichting Muses is een non-profit organisatie die er naar streeft om de impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten. En daar kan jij bij helpen, want we zijn weer op zoek naar nieuwe trainers!

Als trainer bij Muses verzorg jij de voorbereidingstrainingen die vrijwilligers krijgen voordat ze naar het buitenland vertrekken. Je vertelt hun hoe ze met cultuurverschillen om moeten gaan. Wat voor type vrijwilligers projecteigenaren liever niet zien. Wat voor invloed hechting heeft op de ontwikkeling van een kind. En hoe je als vrijwilliger zo duurzaam mogelijk kan bijdragen aan je project.

Naast dat je zelf trainingen verzorgt, krijg je trainingen van professionele coaches die jou helpen om jouw trainingsskills te vergroten.

Ikzelf ben al twee jaar trainer bij Muses.

Uit liefde voor vrijwilligerswerk ben ik dit gaan doen, maar ook uit angst omdat ik presenteren dood eng vond! En nu kan ik trots zeggen dat ik praten voor groepen nu zelfs leuk vind, iets waarvan ik je twee jaar geleden keihard had uitgelachen als je dat tegen mij zou zeggen. Ik kreeg al een rood hoofd als ik er aan moest denken!

Maandelijks bereid ik blije koppies voor die met vol enthousiasme afreizen naar het land van hun dromen. Waardoor de afgelopen jaren tientallen extra landen op mijn bucketlist zijn gekomen…

trainer stichting muses vrijwilligerswerk
Na vier opleidingsweekenden gevolgd te hebben van professionele trainers, mag ook ik mijn diploma ondertekenen 🙂

En nu zijn we dus op zoek naar nieuwe trainers die graag andere vrijwilligers voorbereiden op wat komen gaat én graag van professionele trainers meer willen leren over training geven.

Ben jij geïnteresseerd of ken jij iemand die dit leuk zou vinden? Laat het mij weten of stuur direct een mailtje naar Muses!

Lees meer op de website van Muses over de trainersopleiding:

https://muses.nl/trainersopleiding/

Vrijwilligerswerk doen?

Dit zijn een aantal partners van Stichting Muses:

Meer lezen? Lees hier alles over mijn ervaring met vrijwilligerswerk.

Of lees dit eens:

Waarom vrijwilligerswerk met kwetsbare kinderen wél kan!

 

 

 

 

Social Check-in!
FACEBOOK
FACEBOOK
INSTAGRAM

Geef een reactie